Feriha serial turcesc online
Feriha este o fata care locuia in Etiler (unul din cele mai luxoase cartiere din Istambul). Tatal ei se ocupa de intretinerea unui bloc de apartamente, loc in care administratorul ii si oferise un mic apartament pentru a locui impreuna cu familia sa. Feriha era foarte desteapta si fusese acceptata cu o bursa la o universitate privata unde inca din primele zile atrage atentia unuia din cei mai populari baieti, Emir, un tanar frumos si destul de bogat.
Feriha se preface ca este o fata bogata, purta hainele scumpe ale vecinei sale si facand orice pentru a parea bogata.
Zehra, mama lui Feriha lucra alaturi de sotul ei ca menajera si era foarte mandra ca fiica lor era foarte desteapta si reusise in ciuda situatiei financiare sa obtina bursa la una din cele mai bune facultati private.
Cu toate ca toata lumea o cunostea ca facand parte dintr-o familie instarita, intr-o zi tatal acesteia apare la scoala imbracat saracacios, lucru care o pune pe Feriha in situatia de a explica aceasta situatie.
Ce se va intampla cu Feriha si ce directie va lua viata ei de acum, puteti afla doar urmarind episoadele online puse la dispozitie dumneavoastra mai jos.

Episoade online:

  1. Feriha Episodul 01
  2. Feriha Episodul 02

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu

 
Top